Deze babysite is een onderdeel van groeimee.nl
Maak zelf een gratis babysite | inloggen
babyanne.groeimee.nl

1 JAAR ALWEER!

Hallo Allemaal,

Hoera vandaag is Anne 1 jaar geworden.We laten weer iets van ons horen. Morgen vieren we de verjaardag van Anne. De opa's en oma's komen en nog een beetje meer familie. We maken het niet te druk want dan is er kans dat Anne weer last krijgt van haar aanvallen. Het kado dat we voor anne gekocht hebben is een mobiel  voor boven haar box. Het is speciaal gemaakt voor baby's om de ontwikkeling te stimuleren wat voor Anne heel belangrijk is. In deze mobiel zitten lichtjes en geluidjes om haar hersenen te activeren. Verder  gaat ontzettend goed met Anne al is het soms ook wel eens zwaar. Anne ontwikkeld zich helaas niet zo als alle andere kinderen maar toch genieten we van haar. Het zijn de kleine dingen die ons zo gelukkig maken. Haar mooie ogen,  haar lach en haar mooie blonde haren waar mama fijn mee kan frunikken. Verder hebben we  ons leven weer aardig op de rit. Pieter werkt de hele week en ik neem de zorg voor Anne op me. Het valt me soms wel zwaar omdat ik weet dat Anne voor altijd zorg nodig heeft en nooit op zal groeien als een normale peuter, kleuter en zo verder, maar Anne maakt alles weer goed.


3 reacties

Ria schrijft:

Lieve Iris en Pieter,
Van harte gefeliciteerd met de lieve blonde meid!
Genieten hé! We hebben nog een cadeutje voor Anne hier liggen. We komen zoals afgesproken morgen middag langs. Tot morgen. Groetjes van Ria

Julia schrijft:

Hartelijk gefeliciteerd!
Ik kom gauw op de koffie.
xxx Julia

Yvonne schrijft:

Gefeliciteerd! Wat heerlijk, alweer een jaar! Wat gaat de tijd snel he. Geniet van deze tijd. We spreken elkaar gauw weer. Doe je de groetjes aan Pieter?
Tot snel!

Reageer

Vul onderstaande velden in om een reactie te plaatsen op dit babyverhaal.

naam *
bericht *
   Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op dit verhaal.

Laatste babyverhalen

Alle babyverhalen

Laatste foto's

Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Ons gezin

Laatste reacties

Meer reacties

Blijf op de hoogte!

Laat je e-mail achter en ik stuur je een mailtje als ik een nieuw verhaal of nieuwe foto's op de site heb gezet.

E-mail adres: